Поръчайте „Моята метеорологична станция“

Първият ми авторски занимателен ресурс за деца между 3 и 6 години, на тема време и метеорология. Замислен е с “отворен край”, а именно, да намира редица приложения, да бъде инструмент за създаване на дискусия, изследване, практически занятия от научен и творчески вид.

„Моята метеорологична станция“, заедно с разпечатаното приложение, което ще получите на мейл.

Съдържа:

Табло със стрелка за проследяване на времето

Табло със стрелка за означаване на температурата

18 карти в текстилна торбичка

Винилови стикери

Цена: 39 лв.

След покупка на комплекта, ще получите по мейл и авторско приложение, което съм съставила и разработила, предназначено за разпечатване. То включва карти с букви, цифри, думи на тема метеорология и идеи за активности, които да използвате с ресурса – приложението ще бъде изпратено на посочения от вас мейл във формата за заявка.

Тираж II – 200 бр., изцяло отпечатано в България.

Картите и таблата са отпечатани на устойчив дебел картон, а стикерите са изработени от ламинирано PVC фолио, за да могат да се отлепват по-лесно. Опаковката, която представлява картонена кутия е напечатана на ръка със ситопечат. Торбичките за картите са шити от американ на ръка и печатани също на ръка със ситопечат.

Още за процеса по изработката на „Моята метеорологична страница“ можете да научите в сторитата ми в Instagram тук.

Срок за доставка – 2-3 работни дни за България, в зависимост от графиците за доставка на куриерите според населеното място. За доставки в чужбина можем да направим запитване и да съгласуваме допълнително, като ориентировъчно за този размер пакет доставка до Англия и Германия със Спийди излиза около 30 лв.

Всички поръчки изпращаме с куриерски фирми Еконт и Спийди. Доставката се извършва за сметка на получателя. Моля попълнете изчерпателно данните за доставка във формата по-долу и ако желаете доставка до офис на куриер, моля не пропускайте да го упоменете.

Ако имате въпроси относно своята поръчка, моля не се колебайте да се свържете с мен: gergana@drawingsfrommom.net

На снимката виждате част от приложението за разпечатване и част от реализирани идеи по него.

Моля попълнете своите данни за доставка във формата по-долу:

С попълването на тази заявка давате съгласието си личните ви данни да бъдат обработени за целта на доставката на заявената от вас поръчка. Личните данни ще се обработват за срок от 7 дни от предоставяне им. Предоставените от Вас лични данни няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните Ви данни ще се използват само за целите, посочени в настоящето съобщение.

Безплатните ресурси за деца на тема пролет, азбука, жизнени цикли, емоции и още, които съм разработила, ще намерите в блога ми „Писма от мама“

Последни постове в Instagram