Здравейте!

Казвам се Гергана Боева и съм илюстратор и създател на съдържание.

Ще ме откриете в Instagram като @g_boeva и @drawingsfrommom

Вярвам, че визуалната комуникация е ключова днес. Илюстрацията е едно от най-силно въздействащите средства, които можем да използваме, за да създаваме нагласи, да обучаваме, да изразим неща, които трудно се описват с думи и да достигаме до публики от всякакъв вид.

Сред проектите, по които съм работила до момента ще намерите детски книжки, детски активити бордове, илюстрации за бизнеси, фондации, спот илюстрации за интервюта, визии за подкасти, комишъни за портрети, моите авторски ресурси за деца, илюстрации за социални мрежи и още…

От 2021-ва моите авторски образователни ресурси могат да се намерят в новото ни място за творчество – www.potoche.bg, в магазина на Националния природонаучен музей.

По-долу можете да видите gif-стикери, които нарисувах и анимирах за себе си – като инструмент за личен брандинг за моят instagram акаунт @g_boeva. Ще ги намерите в търсачките за гифчета в социалните мрежи с тагове “gboeva”, “gergana”, “drawingsfrommom” и “lettersfrommom”, а ето тук можете да видите част от стикерите, които направих за един от големите телекоми в България, за инфлуенсъри и блогъри.

Ако искате да създадем нещо вълнуващо заедно – пишете ми тук:   gergana@drawingsfrommom.net